foto

Tova Magnusson

  • nar. 18.6.1968 (52 let)
    Huddinge, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gordon a Paddy
2014 En levande själ
Můj takzvaný otec
2010 Další čtyři roky
2009 Dívka
Scener ur ett kändisskap
2006 Den som viskar (TV film)
2003 I huv'et på en mamma
Norrmalmstorg (TV film)
2002 Tempo
2001 Puder
2000 I väntan på bruden
1999 Dödsklockan (TV film)
Faust i Piteå (TV film)
1997 Innan det fortsätter
1996 Att stjäla en tjuv
1994 Polis polis potatismos
1993 Brandbilen som försvann
Muž na balkóně
Osudová záležitost (TV film)
Roseanna
1992 Ha ett underbart liv
Předtucha

TV seriály

2019 Restaurant (TV seriál)
Framtiden (S03E08)
Nedräkningen (S03E07)
Avgång (S03E04)
další epizody (6)
2018 Greyzone (TV seriál)
En ny verden (E10)
Simone (E09)
Overlevelse (E08)
další epizody (10)
Restaurant (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
Vaše vlastní většina (S02E09)
Kázání (S02E08)
další epizody (9)
2017 Saknad (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (6)
2010 Solsidan (TV seriál)
2005 Medicinmannen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
Humorlabbet (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
1995 Den täta elden (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Arne Dahl: Velké vody (TV film)
2010 Další čtyři roky
2004 Fröken Sverige

TV seriály

2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2010 Solsidan (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Solsidan (TV seriál)