foto

Jack Laskey

  • nar. 1982
    Ipswich, Suffolk,Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zraněná srdce
2015 Královská noc
Star Wars: Síla se probouzí
2014 Secret Sharer
2011 Sherlock Holmes: Hra stínů

TV seriály

2018 Trust (TV seriál)
Consequences (E10)
John, Chapter 11 (E06)
The House of Getty (E01)
2017 X-company (TV seriál)
Památka (S03E10)
Palba do vlastních řad (S03E09)
Pomsta (S03E08)
další epizody (10)
2016 X-company (TV seriál)
19. srpna (S02E10)
Řezník a šroub (S02E09)
Vlast (S02E08)
další epizody (10)
Endeavour (TV seriál)
Arcadia (S03E02)
Cesta (S03E01)
2015 X-company (TV seriál)
Do jámy lvové (S01E08)
Kolaboranti (S01E07)
V rukou nepřítele (S01E06)
další epizody (8)
2014 Endeavour (TV seriál)
Země nezemě (S02E04)
Uškrcení (S02E03)
Nokturno (S02E02)
další epizody (4)
2013 Endeavour (TV seriál)
Domov (S01E04)
Raketa (S01E03)
Fuga (S01E02)
další epizody (4)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1992 Heartbeat (TV seriál)

Divadelní záznam

2010 'As You Like It' at Shakespeare's Globe Theatre (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky