foto

Nick Antosca

  • nar. New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Je spisovatelem, který se současně věnuje psaní filmových a televizních scénářů. Byl scenáristou a koproducentem třetí sezóny divácky velice oblíbeného seriálového thrilleru Hannibal. Napsal epizody Aperitivo, The Great Red Dragon a finále celého seriálu The Wrath of the Lamb. Antosca je autorem románu "Fires" a sbírky povídek "The Girlfriend Game". Jeho novela "Midnight Picnic" byla oceněna cenou Shirley Jacksonové. Publikuje také v magazínech n+1, The Paris Review, The New York Sun, Nerve a Hustler.

Falcon

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Friday the 13th
2016 Les sebevrahů
2015 The Girlfriend Game
2012 Cottage, The

TV seriály

2017 Channel Zero (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Channel Zero (TV seriál)
Welcome Home (S01E06)
Guest of Honor (S01E05)
A Strange Vessel (S01E04)
další epizody (6)
2015 Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
The Great Red Dragon (S03E08)
Aperitivo (S03E04)
2014 Believe (TV seriál)
2012 Poslední základna (TV seriál)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace