foto

Michel Voïta

  • nar. 1.3.1957 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ti, co pracují
2017 Fauves
Sarah joue un loup-garou
2015 Meurtres à Carcassonne (TV film)
2013 Kursverlust (TV film)
2012 La Mer à boire
2011 La Vie facile
2009 La belle vie (TV film)
Réfractaire
Unesený
2008 Přítel
2007 Les Prédateurs (TV film)
Voltaire et l'affaire Calas (TV film)
Écart, L'
2006 Sartre, věk vášní (TV film)
2004 Les Passeurs (TV film)
Na hraně (TV film)
Zima bez ohně
2003 Macho blues (TV film)
2002 Source des Sarrazins, La (TV film)
1996 Crime à l'altimètre (TV film)
Emma - Première mission (TV film)
Le neuvième jour (TV film)
1995 Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
1992 Indočína
1991 All Out
Demoiselle sauvage, La
1990 Équipe de nuit
1988 La Méridienne
Natalia
À corps perdu
1987 Happy End
Jenatsch
1983 Alexandre

TV seriály

2018 Černý baron (TV seriál)
Twins (S02E01)
2015 Accusé (TV seriál)
L'histoire d'Hélène (S01E01)
Chérif (TV seriál)
Rendez-vous mortels (S02E01)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Double jeu (S08E12)
La Menace (S08E11)
Mauvaise foi (S08E10)
další epizody (12)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coup de feu (S07E08)
Taxi de nuit (S07E07)
Toile de maître (S07E06)
další epizody (8)
2010 Enquêtes réservées (TV seriál)
Un jouet cassé (S03E08)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Temps mort (S06E10)
Fou d'amour (S06E09)
Sur le vif (S06E08)
další epizody (4)
2006 Alice a Charlie (TV seriál)
Zvěrokruh (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Právo zabíjet (S15E04)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2004 Ariane Ferry (TV seriál)
Le proc (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Manège (TV seriál)
1998 Le sélec (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Le Tueur du dimanche (E11)

Dokumentární

2017 Le Printemps du journalisme - vyp.
2013 Die Schweizer - Les Suisses - Gli Svizzeri - Ils Svizzers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky