foto

Jaroslav Doubrava

  • nar. 2.2.1921 (99 let)
    Litovel, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 O vodovodu, který zpíval v opeře
1985 Mach a Šebestová k tabuli!
O Matyldě s náhradní hlavou
1984 Imago
1977 Ze života dětí
1975 Hugo a Bobo
1972 Co kdyby...?

TV seriály

1996 Žofka ředitelkou zoo (TV seriál)
Jak Žofka pomohla talentovanému mláděti (E07)
Jak Žofka vychovala lvíčata (E06)
Jak Žofka vyléčila pana Fenka (E05)
další epizody (7)
1988 Žofka a spol (TV seriál)
Jak se Žofka dopustila osudové chyby (E13)
Jak se Žofka stala ředitelkou ZOO (E12)
Jak Žofka překazila chuligánům spády (E11)
další epizody (13)
1983 Mach a Šebestová (TV seriál)
Ukradené sluchátko (E13)
Jak Mach a Šebestová hlídali dítě (E12)
1982 Mach a Šebestová (TV seriál)
Páni tvorstva (E10)
1981 Mach a Šebestová (TV seriál)
Oběť pro kamaráda (E11)
1980 Mach a Šebestová (TV seriál)
Policejní pes (E09)
Vzorné chování (E08)
1979 Mach a Šebestová (TV seriál)
Piráti (E07)
Přírodní zákony (E06)
1978 Mach a Šebestová (TV seriál)
Zoologická zahrada (E05)
Kropáček má angínu (E04)
1977 Mach a Šebestová (TV seriál)
Člověk neandrtálský (E03)
Školní výlet (E02)
1976 Mach a Šebestová (TV seriál)
O utrženém sluchátku (E01)

TV pořady

1980 Studio Kamarád (TV pořad)
1975 Vysílá studio Jezerka (TV pořad)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1949 Telegram

Host

TV pořady

1975 Vysílá studio Jezerka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky