foto

Jesslyn Fax

  • nar. 2.1.1893
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 16.2.1975 (82 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Angel in My Pocket
The Love God?
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Gnome-Mobile, The
Pan doktor a jeho zvířátka
1966 The Ghost and Mr. Chicken
The Trouble with Angels
Three on a Couch
1965 A Very Special Favor
Never Too Late
The Family Jewels
1963 The Wheeler Dealers
Čtyři z Texasu
1962 Obchodník s hudbou
Paradise Alley
The Interns
1960 All the Fine Young Cannibals
Maggie (TV film)
1959 Blue Denim
Na sever severozápadní linkou
The Best of Everything
1958 The Man Who Died Twice
1957 Nezapomenutelná láska
Shoot-Out at Medicine Bend
The Wayward Girl
Žena, která všechno ví
1955 How to Be Very, Very Popular
Líbej mne až k smrti
1954 Okno do dvora
So You Want to Be Your Own Boss
1953 Here Come the Girls
Scared Stiff
So You Want to Learn to Dance
1950 Mrs. O'Malley and Mr. Malone

TV seriály

1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Many Happy Returns (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Johnny Staccato (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Love That Jill (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Ed Wynn Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
Willy (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1952 Our Miss Brooks (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Hollywood Theatre Time (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace