foto

David Moore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Slečna Marplová: Nekonečná noc (TV film)
2010 Slečna Marplová: Modrá pelargonie (TV film)
2006 Sweeney Todd (TV film)
2005 Tom Brown's Schooldays (TV film)
Wallis a Eduard (TV film)
2001 Inspektor Rebus: Příčina smrti (TV film)
1998 Star, The (TV film)

TV seriály

2019 Cizinka (TV seriál)
The Deep Heart's Core (S04E10)
2018 Cizinka (TV seriál)
The Birds and The Bees (S04E09)
2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Cizinka (TV seriál)
Nebe a země (S03E10)
Úplné bezvětří (S03E09)
2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
2014 Shetland (TV seriál)
Dead Water: Part 2 (S02E04)
Dead Water: Part 1 (S02E03)
2010 Merlin (TV seriál)
Fyrienův hrad (S03E07)
Proměna (S03E06)
Gwaine (S03E04)
2009 Merlin (TV seriál)
Kráska a zvíře (1. část) (S02E05)
Lancelot a Gwen (S02E04)
Prokletí Corneliuse Sigana (S02E01)
2008 Merlin (TV seriál)
Merlin a staré síly (S01E13)
Okamžik pravdy (S01E10)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 40 (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Temný cypřiš (S09E02)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
Night & Day (TV seriál)
1999 Touching Evil III (TV seriál)