foto

Tim Schlattmann

  • nar. Nebraska City, Nebraska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Jenny Got a Boob Job
2001 XCU: Extreme Close Up

TV seriály

2018 Insatiable (TV seriál)
Winners Win. Period. (E11)
Banana Heart Banana (E10)
2015 Pod kupolí (TV seriál)
Nepřítel mezi námi (S03E13)
Záloha (S03E09)
To nejsem (S03E02)
2013 Dexter (TV seriál)
Ten starý Dexter (S08E11)
Zjizvená tkáň (S08E04)
2012 Dexter (TV seriál)
Nový začátek konce (S07E12)
Hlava nehlava (S07E09)
2011 Dexter (TV seriál)
Řekni to mé ruce (S06E11)
Bylo, nebylo... (S06E02)
2010 Dexter (TV seriál)
Vážný svinstvo (S05E11)
První krev (S05E05)
2009 Dexter: Early Cuts (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Ztracení chlapci (S04E10)
Drsný Harry (S04E05)
2008 Dexter (TV seriál)
Jít svou vlastní cestou (S03E10)
Plavba za domovem (S03E05)
2007 Dexter (TV seriál)
Na nejbližší odbočce zahněte vlevo (S02E11)
Temný ochránce (S02E05)
2006 Dexter (TV seriál)
S pravdou ven (S01E11)
Vráceno odesílateli (S01E06)
2002 Dinotopie (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Ztráta schopností (S01E12)
1999 Get Real (TV seriál)
1997 Secret Service Guy (TV seriál)
1995 The Crew (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2007 Filmnut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace