Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter má konečně pocit, že porozuměl monstru jménem Trinity. Jenže pak se ztratí desetiletý chlapec a Dexter náhle pochybuje o všem, co se do té doby naučil. Cody je donucen hájit jednu z Dexterových lží a Masuka se nedokáže přimět, aby přiznal, čeho byl na Den díkůvzdání svědkem. (HBO Europe)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odkrylo sa všetko pozadie Trinityho a to, že jeho prezývka je vlastne nepresná, považujem za ďalší čiernohumorný vtípek tvorcov. No a ten pocit, že všetko viete, ale kolegom to povedať nechcete, pretože chcete zobrať situáciu (a spravodlivosť) do vlastných rúk, musí byť veľmi skľučujúci. Osobne si pri pokecoch na oddelení predstavujem, že to Dexter na všetkých vybalí a všetci budú čumieť ako teliatka. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem si u epizod čtvrté sezóny zvykl, nehrozila ani tentokrát nuda nebo umělé, bezobsažné natahování děje. Příběh měl znovu velmi slušné tempo i skvělou atmosféru, a přestože jsem díl neviděl poprvé, užil jsem si slušnou porci kvalitně vystavěného napětí. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko říci, jakou má Dexter bilanci u karmy, ale jestliže poslední vražda byla poněkud problematická, nebude od věci zkusit zachránit unesené dítě, aneb výlet do dalších komor Trinityho pošahanosti. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama