foto

Laurent Bateau

  • nar. Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Belle et la Belle
Le Retour du héros
Láska bez bariér
2017 Moi et le Che
2015 Le goût des merveilles
2014 Des Roses en Hiver (TV film)
Fiston
Marie Curie, une femme sur le front (TV film)
2013 15 jours ailleurs (TV film)
Win Win
2012 Je ne suis pas mort
Radiostars
2011 1, 2, 3, voleurs (TV film)
Mort d'un président (TV film)
Polisse
Vie en miettes, La (TV film)
À dix minutes de nulle part (TV film)
2010 Divorce de chien, Un (TV film)
La vénitienne (TV film)
Le Mac
Život po životě
2009 Des gens qui passent (TV film)
Herečky na scénu!
Koncert
Une affaire d'Etat
Évasion, L' (TV film)
2008 Coluche, příběh jednoho chlápka
Une lumière dans la nuit (TV film)
Válka krásek
Ça se soigne ?
2007 Svatba jako překvapení (TV film)
2006 Agent 117
Chambre 616
Miluji tě tak, že vraždím (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Bel Ami (TV film)
Kavalkáda
Modlitba za mrtvé
2004 Aîné de mes soucis, L'
Plus beau jour de ma vie, Le
Velká role
Vše o orgasmu
2003 Comme si de rien n'était
Děti nesnáším (TV film)
Enfants du miracle, Les (TV film)
Jedna z nás
Lásko moje, kde jsi?
Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Amant de mes rêves (TV film)
Vigile, Le
Zločin ve vyšších kruzích (TV film)
2001 Belphegor: Fantom Louvru
Mortel transfert
Má žena je herečka
2000 Envol, L'
Nouvelle de la tour L
1999 Krvavé vzpomínky (TV film)
Stress (TV film)
Une pour toutes
1998 Un cadeau, la vie! (TV film)
1996 Kapitán Conan

TV seriály

2017 Holly Weed (TV seriál)
2016 Les Grands (TV seriál)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Huit (E08)
Épisode Sept (E07)
Épisode Six (E06)
další epizody (8)
Le Mystère du lac (TV seriál)
Peplum (TV seriál)
2014 Crimes et botanique (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
L'homme est un loup pour l'homme (S02E05)
2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hranice (S04E12)
Past (S04E11)
Od Anny (S04E10)
další epizody (12)
2010 Marion Mazzano (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Jak se jmenuješ? (S03E09)
Výběr (S03E08)
Policejní dozor (S03E06)
další epizody (6)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2008 Mlčení krahujce (TV seriál)
2007 Jurés, Les (TV seriál)
2005 Trois femmes flics (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1992 Goal (TV seriál)

TV pořady

2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace