foto

Ian Carmichael

  • nar. 18.6.1920
    Kingston-Upon-Hull, East Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.2.2010 (89 let)
    North York Moors, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Great Kandinsky, The (TV film)
1989 Day in Summer, A (TV film)
Diamantové lebky
1983 The Wind in the Willows (TV film)
1980 Comedy Tonight (TV film)
1979 The Lady Vanishes
1974 Ze záhrobí
1971 Alma Mater (TV film)
The Magnificent Seven Deadly Sins
1969 The Coward Revue (TV film)
1967 Smashing Time
1965 Ih, du forbarmende
1963 Heavens Above!
Hide and Seek
1962 The Amorous Prawn
1961 Double Bunk
1960 Light Up the Sky!
School for Scoundrels
1959 I'm All Right Jack
Left Right and Centre
1958 Velké peníze
Štastná nevěsta
1957 Bratři mezi paragrafy
Šťastný Jim
1956 Vojínův postup
1955 Simon and Laura
Storm Over the Nile
Útěk z Colditzu
1954 Zrazení
1953 Meet Mr. Lucifer
1952 Ghost Ship
Time Gentlemen Please!
1951 Here's Television (TV film)
1949 Dear Mr. Prohack
Trottie True
1948 Bond Street

TV seriály

2003 The Royal (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1992 Strathblair (TV seriál)
1984 Žabákova dobrodružství (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1975 Five Red Herrings (TV seriál)
1974 Nine Tailors, The (TV seriál)
1973 Murder Must Advertise (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
The Unpleasantness at the Bellona Club (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
1968 Cilla (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1965 World of Wooster, The (TV seriál)
1955 Here and Now (TV seriál)

Dokumentární

1977 To See Such Fun
1953 Panorama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky