foto

Robert Dölle

  • nar. 29.10.1971 (47 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Füchsin - Spur in die Vergangenheit (TV film)
Mackie Messer - Brechtův třígrošový film
2017 Die Füchsin – Spur auf der Halde (TV film)
2015 Die Füchsin - Dunkle Fährte (TV film)
2014 Tatort - Der sanfte Tod (TV film)
2013 Blutgeld (TV film)
Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
Sám mezi všemi (TV film)
Ukradená identita (TV film)
Wilsberg - Hengstparade (TV film)
2012 Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
Halbe Hundert (TV film)
Posedlost láskou (TV film)
Pozvánka od vraha (TV film)
Ruhm
2011 Hotel Lux
Marie Brand und die Dame im Spiel (TV film)
Über uns das All
2010 Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Místo činu: Brémy - Vražda na lodi (TV film)
2008 Mit einem Schlag (TV film)
Tatort - Auf der Sonnenseite (TV film)
2007 Angsthasen (TV film)
Mein alter Freund Fritz (TV film)
Mitte 30 (TV film)
Polizeiruf 110 - Taubers Angst (TV film)
Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
2006 Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Podivné experimenty
Sie ist meine Mutter (TV film)
Vier Töchter
2005 Bílá masajka
Schiller (TV film)
2003 Rosenstrasse
2000 Cymbelin (TV film)

TV seriály

2018 Labaule & Erben (TV seriál)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Stolz (E04)
Druck (E03)
další epizody (4)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Duel v pustině (S20E05)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Terror in Hengasch (S02E02)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sonne, Mord und Sterne (S01E08)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2013 George (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace