foto

Marcus Calvin

  • nar. 23.1.1965 (53 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mackie Messer - Brechts Dreigroschenfilm
2016 Tatort – Ein Fuß kommt selten allein (TV film)
2014 Přeludy
2011 Kommissarin Lucas - Gierig (TV film)
2010 Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
2009 Brief an einen Freund
2007 Druhá půlka štěstí (TV film)
2004 Srdeční zástava
2002 Mehmet
1998 Schwarz (studentský film)
1992 Piko a Kolumbus

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Ráz naráz (S04E02)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1990 Drehort Pfarrhaus (TV seriál)
1985 War was, Rickie? (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace