foto

Günter Strack

  • nar. 4.6.1929
    Darmstadt, Německá říše
  • zem. 18.1.1999 (69 let)
    Münchsteinach, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Honigfalle - Verliebt in die Gefahr (TV film)
1997 Kap der Rache (TV film)
1995 Daniel, Philipp und das Wunder der Liebe (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1993 Betrogene, Der (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1989 Astérix a velký boj
1985 Neues aus Schildershausen - Schrombskis Tagebücher (TV film)
1984 August der Starke (TV film)
1983 Die Schaukel
Kinder unseres Volkes (TV film)
1982 Villa zu vermieten (TV film)
1981 Aufsteiger, Der (TV film)
Der Schluckauf (TV film)
Der Wasserball von Schildershausen (TV film)
1980 Der Floh im Ohr (TV film)
Der Thronfolger (TV film)
Knobbes Knoten (TV film)
1979 Phantasten (TV film)
Revolution in Frankfurt (TV film)
Treu und Redlichkeit (TV film)
1978 Die gläserne Zelle
Jugend, Liebe und die Wacht am Rhein
Lamm des Armen, Das (TV film)
Vorhang auf, wir spielen Mord (TV film)
1977 Rentenspiel, Das (TV film)
1976 Als wär's ein Stück von mir (TV film)
Babenberger in Österreich, Die (TV film)
Timon von Athen (TV film)
1975 Comenius (TV film)
Erziehung durch Dienstmädchen (TV film)
Mein lieber Mann und ich (TV film)
Rakete, Die (TV film)
Revolte im Erziehungshaus (TV film)
Tristan (TV film)
1974 Konfrontation
Krycí název Oděsa
Neugierig wie ein Kind (TV film)
1973 Sieben Tage (TV film)
Wenn alle anderen fehlen (TV film)
1972 Das Klavier (TV film)
Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Im Namen der Freiheit (TV film)
Manolescu - Die fast wahre Biographie eines Gauners (TV film)
1971 Ende einer Dienstfahrt (TV film)
Iwanow (TV film)
Viel Getu' um nichts (TV film)
1970 Die Taubenaffäre (TV film)
Die blinden Ameisen (TV film)
Gefährliche Neugier (TV film)
Königin Christine (TV film)
Menschen (TV film)
Sessel zwischen den Stühlen (TV film)
Tage der Rache (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1969 Damenquartett (TV film)
Der Versager (TV film)
Die mißbrauchten Liebesbriefe (TV film)
Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)
Kleinbürger, Die (TV film)
Seltsames Zwischenspiel (TV film)
1968 Carl Schurz (TV film)
Zu Hause (TV film)
1967 Das Arrangement (TV film)
Dieser Platonow... (TV film)
Ein heißer Tag (TV film)
Heydrich v Praze (TV film)
Silo 15 (TV film)
1966 Die Räuber (TV film)
Im Jahre Neun (TV film)
Největší případ komisaře Maigreta
Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
Roztržená opona
1965 Die Flasche (TV film)
1964 Wölfe und Schafe (TV film)
1961 Malachiášův zázrak

TV seriály

1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Kopfjäger (E05)
Lautlose Geschäfte (E04)
Das Chamäleon (E03)
další epizody (5)
1994 Der König (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Carola will nach oben (S02E24)
Gewichtsprobleme (S02E21)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Rom ist in der kleinsten Hütte (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Tod eines Schülers (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Schattenboxen (S01E121)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Die Kur (TV seriál)
Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Mein lieber Mann (TV seriál)
1977 Dämonen, Die (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Flieder für Jaczek (S01E72)
Himmelblau mit Silberstreifen (S01E71)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
Geburtstage (TV seriál)
Pariser Geschichten (TV seriál)
Případ vdovy Lerougeové (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Zwei Flugkarten nach Rio (S01E62)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
Die unfreiwilligen Reisen des Moritz August Benjowski (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Die Rechnung wird nachgereicht (S01E47)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1973 Místo činu (TV seriál)
Ein ganz gewöhnlicher Mord (S01E26)
1972 Der Illegale (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Frankfurter Gold (S01E06)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Nobile - Sieben Wochen auf dem Eis (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Pater Brown (TV seriál)

Divadelní záznam

1985 Der fröhliche Weinberg (divadelní záznam)
1976 Datterich (divadelní záznam)
1965 Mutter Courage und ihre Kinder - Eine Chronik aus dem Dreißigjährigen Krieg (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1980 Heut' abend (TV pořad)