foto

Vladimir Bašta

  • nar. 10.3.1970 (49 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Koňok-Gorbunok
2018 Dva bileta domoj
2017 Vremja pěrvych
2014 Vesjolyje rebjata ;)
2013 Zeměpisec, který propil globus
2010 Brestská pevnost
Kandahár
2008 Realnyj papa
Tichaja semejnaja žizň (TV film)
2007 Rigas sargi
2006 Poslednij zaboj
2003 V sozvězdiji byka

TV seriály

2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2015 Semejnyj albom (TV seriál)
2014 Volčje solnce (TV seriál)
2013 Krik sovy (TV seriál)
2012 Stěpnyje děti (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
2004 Kadeti (TV seriál)
Krasnaja kapella (TV seriál)

Dokumentární

2006 Pavlovin koirat
1998 Život, podzim
1996 Segodnya my postroim dom

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Kadeti (TV seriál)