foto

Marco Iermanò

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Úžasný Boccaccio
2011 Cavalli
2010 Mia madre (TV film)
2009 Baaria
Il Grande sogno
La Prima Linea
2008 Ali, Le (TV film)

TV seriály

2009 Palermo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace