foto

Hope Allen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Lhář, lhář
V první linii (TV film)
1996 The Empty Mirror
1995 Noc muže na útěku

TV seriály

2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Foot Chase (S04E06)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
6:50 to SLC (S02E10)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Goodbye Dolly (S06E14)
2011 Pan Am (TV seriál)
Pilot (E01)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Alias (TV seriál)
Záchrana (S02E06)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Přátelé (TV seriál)
Učitel tance (S04E04)
Frasier (TV seriál)
Radioamatéři (S04E18)
1996 Local Heroes (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Volba Miss (S07E02)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky