foto

Pierre Kiwitt

  • nar. 3.2.1977 (43 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Loď snů: Japonsko (TV film)
2018 Die Haut der Anderen
Team Alpin - Endlich wieder wir (TV film)
Team Alpin - Stromabwärts (TV film)
2017 Pan Stein je online
Zmatkářky: Nevěsta řekla ne (TV film)
2016 Inga Lindström: Ten pravý (TV film)
Rosa: Svatební romance (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska mezi jahodami (TV film)
2015 Lobos sucios
Rosa: Svatby na klíč (TV film)
Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
Vražedná sezóna: Žlutý kosatec (TV film)
2013 96 heures
Männer zeigen Filme & Frauen ihre Brüste
Return of Elias Urquijo, The
Stopy zločinu (TV film)
2012 Der Gründer
Ein Liebesspiel (studentský film)
Malgré-Elles (TV film)
Válka v hotelu Royal Palace (TV film)
2011 Neben meinem Bruder
2010 Hitler's Grave
Lys (studentský film)
Pozdravy z Amsterodamu (TV film)
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
2008 Neben der Spur
2007 Liebe auf den dritten Blick (TV film)
2003 Mädchen Nr. 1 (TV film)

TV seriály

2020 Dime quién soy (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die tödliche Falle (E07)
2019 Le Temps est assassin (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Reiterhof Wildenstein (TV seriál)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Weggesperrt (S16E08)
2017 Charité (TV seriál)
Ministerstvo času (TV seriál)
Con el tiempo en los talones (S03E01)
X-company (TV seriál)
Palba do vlastních řad (S03E09)
Maškaráda (S03E02)
Creon versus Ixion (S03E01)
Dr. Klein (TV seriál)
Antworten (S04E06)
2016 X-company (TV seriál)
Černá vlajka (S02E06)
Zdání klame (S02E03)
Po noci přijde ráno (S02E02)
další epizody (4)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Such(t) nach Glück (S03E08)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Kobra 11 (TV seriál)
Vzpoura (S20E03)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Lockvogel (S02E08)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Berührungsangst (S16E07)
2012 Add a Friend (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Propuštění (S04E06)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sprung ins Nichts (S03E03)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Eterna Magia (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2009 Stauffenberg - Atentát na Hitlera (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky