foto

Thomas Huber

  • nar. 11.7.1963 (57 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Gefangen (TV film)
2019 Die Bestatterin - Der Tod zahlt alle Schulden (TV film)
2018 Gefangen - Der Fall K. (TV film)
2017 Freundinnen - Alle für eine (TV film)
2016 Die Hochzeit meiner Eltern (TV film)
Ellas Entscheidung (TV film)
Immer Ärger mit Opa Charly (TV film)
2015 Frauen (TV film)
2014 Der Prediger (TV film)
Mordsfreunde (TV film)
Sein gutes Recht (TV film)
2012 Auslandseinsatz (TV film)
Tatort - Es ist böse (TV film)
Zappelphilipp (TV film)
2011 Mein Prinz. Mein König.
Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)
Jenseits der Mauer (TV film)
Místo činu - Černý Petr (TV film)
2006 Dobrovolná oběť
Eden
Elementární částice
Tatort - Das letzte Rennen (TV film)
2005 Aeon Flux
2004 Judith Kemp (TV film)
2003 Sitte - Gier, Die (TV film)
2002 Der Rattenkönig (TV film)
Epsteinova noc
Froschkönig (TV film)
2001 Mutter meines Mannes, Die (TV film)
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Späte Rache (TV film)
2000 Místo činu: Frankfurt - Zeď mlčení (TV film)
Oh, du Fröhliche (TV film)
1999 Rembrandt
1998 Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Samstag - Sonntag - Montag (TV film)
1994 Lumière des étoiles mortes, La

TV seriály

2020 Lehrerin auf Entzug (TV seriál)
2019 Kobra 11 (TV seriál)
Der Sani (S25E01)
2017 Über Land (TV seriál)
Ein Bauer im Anzug (E03)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Poslední závod (S19E08)
Wilsberg (TV seriál)
48 Stunden (E48)
2013 Lerchenberg (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Höllenhund (S05E08)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tod am 18. Loch (S02E09)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wer einmal lügt … (S14E38)
2010 Alpha 0.7 (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Altlasten (S02E01)
2009 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bernie (S08E06)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Kochen, Flirten, Morden (S05E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Na život a na smrt (S11E01)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zu zweit allein (S09E28)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Zweite Chance (S02E08)
2004 München 7 (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Schweigepflicht (S01E02)
V podezření (TV seriál)
Touha po penězích (E03)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Kandidát na ženění (S10E02)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ende der Angst (E02)
Tod am Meer (E01)
Na plný plyn (TV seriál)
1999 Relative Strangers (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Baby an Bord (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Kopfjäger (E05)
Das Chamäleon (E03)
Janus (E02)
další epizody (4)
SK Babies (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 In Sarmatien
2011 An einem Tag in Kunduz - Der tödliche Befehl (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky