foto

Thomas Huber

  • nar. 11.7.1963 (55 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Bestatterin - Der Tod zahlt alle Schulden (TV film)
2018 Gefangen - Der Fall K. (TV film)
2017 Freundinnen - Alle für eine (TV film)
2016 Die Hochzeit meiner Eltern (TV film)
Ellas Entscheidung (TV film)
Immer Ärger mit Opa Charly (TV film)
2015 Frauen (TV film)
Wilsberg - 48 Stunden (TV film)
2014 Der Prediger (TV film)
Mordsfreunde (TV film)
Sein gutes Recht (TV film)
2012 Auslandseinsatz (TV film)
Tatort - Es ist böse (TV film)
Zappelphilipp (TV film)
2011 Mein Prinz. Mein König.
Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)
Jenseits der Mauer (TV film)
Místo činu - Černý Petr (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: In den Nebel (TV film)
2006 Dobrovolná oběť
Eden
Elementární částice
Tatort - Das letzte Rennen (TV film)
2005 Aeon Flux
2004 Judith Kemp (TV film)
V podezření: Touha po penězích (TV film)
2003 Sitte - Gier, Die (TV film)
2002 Der Rattenkönig (TV film)
Epsteinova noc
Froschkönig (TV film)
2001 Mutter meines Mannes, Die (TV film)
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Späte Rache (TV film)
2000 Místo činu: Frankfurt - Zeď mlčení (TV film)
Oh, du Fröhliche (TV film)
1999 Rembrandt
1998 Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Samstag - Sonntag - Montag (TV film)
1996 Der Schattenmann - Das Chamäleon (TV film)
Der Schattenmann - Janus
Der Schattenmann - Kopfjäger (TV film)
Der Schattenmann - Mitten unter uns (TV film)
1994 Lumière des étoiles mortes, La

TV seriály

2017 Über Land (TV seriál)
Ein Bauer im Anzug (E03)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Poslední závod (S19E08)
2013 Lerchenberg (TV seriál)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tod am 18. Loch (S02E09)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Alpha 0.7 (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na život a na smrt (S11E01)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Kandidát na ženění (S10E02)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ende der Angst (E02)
Tod am Meer (E01)
Na plný plyn (TV seriál)
1999 Relative Strangers (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Baby an Bord (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 In Sarmatien
2011 An einem Tag in Kunduz - Der tödliche Befehl (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace