foto

Michael Schumacher

  • nar. 15.1.1982 (36 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Mordanschlag (TV film)
Nord Nord Mord - Clüver und der leise Tod (TV film)
2017 Friesland - Krabbenkrieg (TV film)
2016 Mirovia
2015 Cord
Der Fall Barschel (TV film)
Die Verlorenen
2014 Der Samurai
2013 Ďáblovy zlaté vlasy (TV film)
2012 Der Gründer
Osudový střet (TV film)
Sushi und Gomorrha
2011 Dr. Ketel
Vater Mutter Mörder (TV film)
2010 Meine wunderbare Familie ...auf neuen Wegen (TV film)
Wilsberg - Bullenball (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
2008 Die Eisbombe (TV film)
Finnischer Tango
Valkýra

TV seriály

2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace