foto

Robert Atzorn

  • nar. 2.2.1945 (75 let)
    Bad Polzin, Pomořany, Německo (dnes Połczyn-Zdrój, Polsko)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Das Mädchen aus dem Totenmoor (TV film)
2015 Engel der Gerechtigkeit - Geld oder Leben (TV film)
Mein vergessenes Leben (TV film)
Stát vs. Fritz Bauer
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
Tod in den Bergen (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
2011 Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Stilles Tal
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV film)
Das Glück ist eine Katze (TV film)
Místo činu: Mnichov - Nesmrtelně krásná (TV film)
Vánoce a Ramadán (TV film)
2008 Im Gehege (TV film)
Mein Mann, der Trinker (TV film)
Tatort - Und Tschüss (TV film)
2007 Tatort - Investigativ (TV film)
Tatort - Liebeshunger (TV film)
2006 Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
Tatort - Schattenspiel (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
Tatort - Im Alleingang (TV film)
2004 Das Kommando (TV film)
Küss mich, Kanzler! (TV film)
Tatort - Verlorene Töchter (TV film)
Tatort - Todesbande (TV film)
2003 Die Frau des Architekten (TV film)
Místo činu: Hamburg - Bez slitování (TV film)
Místo činu: Hamburg - Nájemníci (TV film)
2002 Místo činu: Hamburg - Inkognito (TV film)
Místo činu: Hamburg - Pasažér (TV film)
Nicht ohne deine Liebe (TV film)
Pravdu má, kdo miluje (TV film)
Tanners letzte Chance (TV film)
2001 Místo činu: Hamburg - Exil (TV film)
Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
Za hranicí lásky (TV film)
2000 Kde je můj syn? (TV film)
Mít někoho rád (TV film)
1999 Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
Mann steht auf, Ein (TV film)
Stíny minulosti (TV film)
1998 Freiwild (TV film)
1997 Der Prinzgemahl (TV film)
1995 Coswig und Sohn (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Herz für Laura, Ein (TV film)
Příběh Chiary (TV film)
1994 Tatort - Bienzle und das Narrenspiel (TV film)
1993 Betrogene, Der (TV film)
Muž pro moji ženu (TV film)
1991 Eine Dame mit Herz, teils bitter, teils süß (TV film)
Únos Rickiho Forstera (TV film)
1990 Ich will leben (TV film)
Korczak
1989 Killer kennen keine Furcht (TV film)
Milliardenspiel, Das (TV film)
Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
Spatzenmörder, Der (TV film)
1986 Kolping
1985 Tatort - Der Mord danach (TV film)
1984 Die Wannseekonferenz (TV film)
Don Carlos (TV film)
Déjà vu, oder Die gebändigte Geliebte (TV film)
Geld oder Leben - Vier heitere Geschichten (TV film)
Schöne Ende dieser Welt, Das (TV film)
Wannseekonferenz (TV film)
Zítra v Alabamě
1983 Jak by se vám to líbilo?
1982 Stella (TV film)
1980 Ze života loutek (TV film)

TV seriály

2018 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der leise Tod (E08)
2017 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der König von Sylt (E07)
Clüver und die tödliche Affäre (E06)
Clüver und die wilde Nacht (E05)
2016 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der tote Koch (E04)
2015 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
2013 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die fremde Frau (E02)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
Nord Nord Mord (E01)
2009 Der Kapitän (TV seriál)
Packeis (S03E02)
Piraten (S03E01)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
2000 Der Kapitän (TV seriál)
Das Geheimnis der Viking (S02E02)
Kein Hafen für die Anastasia (S02E01)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Den Tod im Nacken (S01E05)
Zwischen den Fronten (S01E04)
Im Vorhof der Hölle (S01E03)
další epizody (5)
1995 Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Dáma z Berlína (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Oh Gott, Herr Pfarrer (TV seriál)
Spielergeschichten (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Oliver Maas (TV seriál)
Wächter, Die (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die fromme Lüge (S01E16)
Der Versager (2) (S01E15)
Der Versager (1) (S01E14)
1985 Curyšské sejfy (TV seriál)
Oliver Maass (TV seriál)

Dokumentární

2012 Do země věčného ledu (TV film)
Georg Forster a tajemství Polynésanů (TV film)
Terra X: Expeditionen in die Wüste - Johann Ludwig Burckhardt (TV film) - vyp.
1982 Terra X (TV seriál) - vyp.
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky