foto

Julia Brendler

  • nar. 26.2.1975 (45 let)
    Schwedt, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Katie Fforde - Emmas Geheimnis (TV film)
2018 Einmal Sohn, immer Sohn (TV film)
Unsere Jungs - Auch Strippen will gelernt sein (TV film)
2017 Lotta a splněná přání (TV film)
Tatort - Nachbarn (TV film)
2016 Marie Brand und die Schatten der Vergangenheit (TV film)
Welcome to Iceland
2015 Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden (TV film)
2014 Inspektor Jury - Der Tote im Pub (TV film)
Loona Balloona
Riskantní plán (TV film)
Trennung auf Italienisch (TV film)
Vier Drillinge sind einer zu viel (TV film)
2013 Der Zauberer
Osudový břeh (TV film)
2012 Johanna a dobrodruh: Jeřábí legenda (TV film)
Johanna a dobrodruh: Nebe nad Afrikou (TV film)
Manche mögen's glücklich (TV film)
Na vině jsou vždy ti druzí
Trojitý hazard (TV film)
Wunschkind (TV film)
2011 Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Katie Fforde: Slavnostní okamžik (TV film)
U.F.O. (TV film)
2009 Bolest bez příčiny
Der Typ, 13 Kinder & ich (TV film)
Edgar
2007 Memoryeffekt (studentský film)
Místo činu - Past (TV film)
Wortbrot
2006 Großstadträuber
Konec zlatých časů (TV film)
2005 Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)
2004 Das Jubiläum (studentský film)
2003 Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Die Rosenkrieger (TV film)
2001 Imagine. (studentský film)
Loď snů - Bermudy (TV film)
Schneckentraum
2000 Deeply
Vergessene Ritter
1999 Dolphins
Herzlos (TV film)
1998 Blutjunge Liebe - und keiner darf es wissen (TV film)
Reise in die Nacht (TV film)
1997 Leben in Angst (TV film)
Sawdust Tales
Tatort - Der Tod spielt mit (TV film)
1996 2 1/2 Minuten (TV film)
1995 Der Flug des Albatros
Nur über meine Leiche
1994 Eurocops - Drei Mädchen (TV film)
Moondance
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Neuland (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere (TV film)
1993 Engel ohne Flügel
1992 Geboren 1999 (TV film)
Jana und Jan
1989 Zakázaná láska

TV seriály

2020 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die schlaflosen Nächte (E12)
Sievers und die tödliche Liebe (E11)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Spuren der Vergangenheit (E25)
2019 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Tote im Strandkorb (E10)
Wilsberg (TV seriál)
Minus 196° (E63)
2018 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Frau im Zug (E09)
Clüver und der leise Tod (E08)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Betrogene (E13)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Klassentreffen (E02)
Vraždy na severu (TV seriál)
Hass (S04E15)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der König von Sylt (E07)
Clüver und die tödliche Affäre (E06)
Clüver und die wilde Nacht (E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Wert des Lebens (S16E22)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Familienprobleme (S03E05)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der tote Koch (E04)
2015 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
Jezero Weissensee (TV seriál)
Kaltes Herz (S03E06)
Am Abgrund (S03E05)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Klug & perfide (S07E05)
Správná dvojka (TV seriál)
Beste Freunde (E62)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die fremde Frau (E02)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Schattenspiel (S03E22)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
Nord Nord Mord (E01)
Kriminalista (TV seriál)
Dierhagenova poslední vůle (S05E06)
2010 Lotta & … (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Vybraná kuchyně (S01E13)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rot wie der Tod (E13)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Callgirl (S08E09)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Unter Pleitegeiern (S04E11)
2005 Krimi.de (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Eiskalter Mord (S05E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Geschichten von überall (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Camino de Santiago (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ve vlastní věci (E04)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Un prete tra noi (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Deutschlandlied (TV seriál)
1995 Modrá země (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2009 Stauffenberg - Atentát na Hitlera (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky