foto

José María Yazpik

  • nar. 13.11.1970 (49 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Jesuit
2019 Polvo
2017 Everybody Loves Somebody
Mamartuile
2016 El tiempo pasa
2014 Prapodivné jaro
2013 Fighting for Freedom
Rozkoš v oblacích
2012 Colosio: El asesinato
El Santos VS la Tetona Mendoza
Morelos
2010 Abel
Atentado, El
2008 Mexický kartel
Planina v ohni
Čivava z Beverly Hills
2007 Corazón marchito
La hora cero
Por siempre
Za hranicí strachu
2006 Báječný svět
Solo Dios sabe
2005 Americký sen
Birdkillers
Historky ze Citrilla
2004 Hlasy nevinnosti
Kronika smrti
Pata de gallo
2003 Láska a jiné pohlavní orgány
Nicotina
Tiro de gracia
2002 Fidel (TV film)
Modrá ložnice
1996 Última llamada, La

TV seriály

2020 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Volný obchod (S02E10)
Růst, prosperita a osvobození (S02E09)
Systém se zhroutil (S02E08)
další epizody (10)
2018 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Legenda (S01E10)
Prostě řekni ne (S01E08)
Šéf šéfů (S01E07)
další epizody (9)
2017 Narcos (TV seriál)
Nejlepší plány (S03E06)
MRO (S03E05)
Šach mat (S03E04)
další epizody (4)
2002 Cara o cruz (TV seriál)
2000 Todo por amor (TV seriál)
1999 La vida en el espejo (TV seriál)
1998 Ángela (TV seriál)
1997 Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Canción de amor (TV seriál)
1995 Paloma, La (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Polvo

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Polvo

Producentská filmografie

Filmy

2019 Polvo