foto

Kelly Sheridan

  • nar. 19.5.1977 (42 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 My Little Pony: Kouzelné zrcadlo (TV film)
2015 Barbie Rock’n Royals
Barbie: Odvážná princezna
Barbie: Psí dobrodružství
My Little Pony: Equestria Girls – Hry přátelství
2014 Barbie Perlová princezna
Barbie a Kouzelná dvířka
2013 Barbie - Mariposa a Květinová princezna
Barbie a Poníková akademie
Barbie a Růžové balerínky
Wolverine: Origin
2012 Barbie - Princezna a zpěvačka
Barbie - Příběh mořské panny 2
2010 Barbie - Příběh mořské panny
2009 Barbie a Tři Mušketýři
Barbie uvádí Thumbelina
2008 Barbie a Diamantový zámek
Barbie a kouzelné Vánoce
Barbie: Motýlí víla
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Barbie jako Princezna z Ostrova
2006 Barbie - Deníček
Barbie a 12 tančících princezen
Barbie mořská víla
My Little Pony: Duha
My Little Pony: Princezna
2005 Barbie - Fairytopia
Barbie a kouzlo Pegasu
My Little Ponny: Mentolka a Vánoce
My Scene - Hvězdy Hollywoodu
2004 Barbie Princezna a švadlenka
Masquarade Madness
2003 Barbie z Labutího jezera
Můj malý pony: Kouzelné narozeniny (TV film)
2002 Barbie Růženka
2001 Barbie v Louskáčku
1995 Johnova dívka (TV film)
1994 Vykoupení z hříchu (TV film)

TV seriály

2015 Nina's World (TV seriál)
2014 Eternals (TV seriál)
2006 Class of the Titans (TV seriál)
2005 Superpes Krypto (TV seriál)
2003 Martin Mystery (TV seriál)
2000 X-men: Začátek (TV seriál)
1995 Action Man (TV seriál)
1994 Billy the Cat (TV seriál)
Conan and the Young Warriors (TV seriál)
1992 My Little Pony Tales (TV seriál)
Odyssea (TV seriál)
1991 Madlenka (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace