Reklama

Reklama

Barbie - Princezna a zpěvačka

  • USA Barbie: The Princess And The Popstar

Obsahy(1)

V úžasném muzikálovém dobrodružství se Barbie™ představuje v roli Tori™, dobrosrdečné princezny z království Meribella, která by se mnohem raději věnovala zpěvu a tanci než královským povinnostem. Když do království přijede její oblíbená pěvecká hvězda Keira™, obě dívky zjišťují, že toho mají hodně společného, včetně tajemného kouzla, díky kterému si mohou být k nerozeznání podobné. Nápad, že si vymění role, zní zprvu úžasně, postupem času ale obě pochopí, že život té druhé není tak snadný, jak se na první pohled zdá! Ale i Meribella skrývá své tajemství a ve chvíli, kdy ho někdo uloupí, se celé království rázem ocitá v nebezpečí. Dokáže ho zachránit jedno opravdové přátelství? Užijte si fantastické písničky, vychutnejte si dokonalé módní kreace a poznejte zábavné nové přátele ve strhujícím muzikálu, který dokazuje, že nejlepší je zůstat sám sebou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento animák ide po stopách rozprávky Princezná a švadlenka. Podobný námet, podobné animácie a podobná milá atmosféra. Musím ale povedať, že som milo prekvapený týmto snímkom, lebo tieto Barbie rozprávky majú naozaj svoje čaro, niektoré sú podarené, niektoré menej, ale táto je jednoznačne jedna z tých lepších, po ktorej budete mať určite dobrú náladu. Rozprávka plná smiechu, super sviežej hudby, celkom dobrých hlášok a vkusne updatnutých animácií. Toto určite odporúčam a hlavne malé dievčatká to na 100 % poteší. Nebyť fádnejšieho deja, sú to aj štyri hviezdy. Takto "len" 65 %. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

U těhle filmů s Barbie alias x-milion jmen se vždycky odreaguji a baví mě to. Podoba s Princeznou a švadlenkou, ale v moderní době, příběh se mi líbil. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pohádka se úplně vypařila, i když tu máme princeznu, jde tu hlavně o tancování na pódiu a popovou muziku. Spousta nudných a častých písní. ()

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z hnusnějších Barbie filmů. Absence pohádkové linie je trestuhodná. Namísto toho je zde plno stupidní popové muziky a vykrucování zadků na pódiu, takže výchovný potenciál nulový. K deformaci či degeneraci holčičích hlaviček ovšem ideální podívaná alá MTV. Název The Princess And The Popstar hovoří za vše. Graficky je to zpracováno hezky a slečínka popstar je opravdu sexy, ale je to ve filmech pro holčičky zapotřebí??? ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Princezna a zpěvačka navazuje v tom nejlepším slova smyslu na Princeznu a švadlenku. Jedná se už o druhou adaptaci Twainova Prince a chuďase a po delší době je to další muzikál v sérii. Nicméně chybí pohádková atmosféra a celé je to zacílené jen na tu základní proměnu rolí obou hlavních hrdinek, což celý příběh hodně zjednodušuje. Tori je princezna, která by si ráda ulevila od povinností a vidí se v kariéře svého idolu - zpěvačky Keiry. Netuší samozřejmě, že i ona má své trable a v současné době i autorský blok v psaní nových hitů. Naopak to funguje samozřejmě stejně, Keira by ráda byla princeznou, ale nevnímá tu zkostnatělou etiketu a zlatou klec. Novým nápadem je tu kouzelná zahrada, ve které se pravidelně rodí nové a nové perly - takže tu je také příležitost pro malé roztomilé vílí zahradnice. Jinak je to na pohodu přímočaré a nekomplikované. Jen bych pro příště ocenila delší stopáž a rozvinout zápletky i mimo hlavní hrdinky. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama