foto

Gruffudd Glyn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Marťan
2014 Teorie všeho
2013 Thor: Temný svět

TV seriály

2015 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Pán času (TV seriál)
Žena, která žila (S09E06)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mimo dobro a zlo 1 (S08E05)
2013 Temný Wales (TV seriál)
Dívka ve vodě (S01E04)
2012 Stella (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace