Reklama

Reklama

Temný Wales - Série 1 (2013) (série)


Dívka ve vodě (S01E04)

(epizoda)
  • Velká Británie The Girl in the Water

Obsahy(1)

V močálu je nalezeno pečlivě naaranžované tělo mladé ženy v červených šatech. Dívčin bývalý přítel měl konflikty s jejím otcem a stává se hlavním podezřelým. Vrchní inspektor Mathias ale začne brzo odhalovat, že dívka měla vícero nápadníků... (TV Prima)

Recenze (3)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Nepospíchej." Ano, ve Walesu se zastavil čas. Esoterická hudba, dlouhé záběry na tamější krásnou krajinu - mořské pobřeží, močály, skaliska, ještě delší záběry na zasmušilé tváře hlavních postav, které se usmějou jen výjimečně. Klidné, zadumané, i ten sex je pomalý. Jen si nejsem jistý, zda artové pojetí tohohle seriálu bylo nejlepší volbou. Vraždy v Midsomeru jsou proti tomu jízda plná třeskuté akce. Opět mi ale vadilo, že Wales není vůbec temný. Slunce svítí až moc často, tajemno se krčí v koutě. Připouštím, že kamera se mi líbila, mnohé záběry byl aranžovány s puntíčkářskou přesností a vše dýchalo zvláštním podivnem. Na rozdíl od Midsomeru se však na Wales znovu dívat nebudu. A přitom zmíněná keltská mytologie nabízí takové možnosti! Třetí hvězda za konec. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Stejně unylé jako předchozí díl. Stejný nesympatický policajt, který chodí důležitě jako páv, důležitě kouká, důležitě se rozhlíží, významně kouká na nebe a je mi úplně lhostejný. Třetí dívání na nějaký další díl téhle nudné kraviny už nedám, tož pá pá. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama