foto

Gerda Böken

  • nar. 1932

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zavařovačka života
2017 Die Anfängerin
2016 Zwangsräumung
2013 Doorks: Bad Hair Day
Marie Brand und die Engel des Todes (TV film)
2011 Bloch - Der Heiland (TV film)
Jessica
2009 Bleib bei mir (TV film)
Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
Wilsberg - Doktorspiele (TV film)
Zarte Parasiten
2008 Freche Mädchen

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Strömung (S02E04)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2014 Diese Kaminskis - Wir legen Sie tiefer! (TV seriál)
Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
2010 Alle Jahre wieder (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
2009 Das Haus Anubis (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace