foto

Andrew Kasch

  • nar. 6.11.1979 (39 let)
    Tallahassee, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Perfektní shoda

TV seriály

2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Eggplant, The Witch & The Wardrobe (S04E12)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Resurrection (S01E01)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Tender Is the Nate (S04E06)
Dancing Queen (S04E03)
The Good, The Bad and The Cuddly (S03E18)
další epizody (6)
The Flash (TV seriál)
We Are The Flash (S04E23)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Return of the Mack (S03E05)
Aruba-Con (S03E01)
Aruba (S02E17)
další epizody (5)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
Compromised (S02E05)
The Justice Society of America (S02E02)
další epizody (8)

Dokumentární

2011 Swallowed Souls: The Making of Evil Dead II

Režijní filmografie

Filmy

2016 Monsterland
2015 Tales of Halloween
2009 Thirsty

TV seriály

2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Lucha de Apuestas (S04E09)

Dokumentární

2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Tales of Halloween

Herecká filmografie

Filmy

2013 Monstrpavouk
2011 Přehlídka děsu
2009 The Crystal Lake Massacres Revisited (TV film)

TV seriály

2010 MKC: The Monster Killers Club (TV seriál)

Dokumentární

2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace