Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Spíš Přehlídka hnusu, řekla bych... místy k smíchu - i když v obou smyslech, místy hodně trapná, ale z naprosté většiny odporná - na tom je však tahle krvavě-úchylácká taškařice postavená - a já lajdák jsem ve slepé důvěře v Akční / Komedie / Horor / Muzikál / Povídkový neprověřila galerii, proto tentokrát povolávám k odpovědnosti jen samu sebe, zatínám zuby a odměňuji tvůrce čtyřiceti procenty - za odvahu! Ovšem být jimi, na informaci, že peklo je plné, bych až tak nespoléhala. Malé a bezvýznamné plus uděluji scéně, kdy Hitlera a Evu omrzelo řvaní z děsu a začali to flákat :-) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vynikající brakový nechutný úlet a zároveň fantastická pocta tomuto žánru plná nadsázky, trapného humoru, příšerných triků, skvěle špatně hrajících herců a všeho ostatního co prostě k správnému braku patří. Bavil jsem se po celou dobu maximálně, od počátečních úsměvů až po naprosté záchvaty smíchu, zejména u The Diary of Anne Frankenstein. Chillerama rozhodně není pro každého, ale pro mě je to jeden z nejzábavnějších filmů, co jsem v poslední době viděl. P.S. Konečně vím, jak je to s doubly. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neuvěřitelná taškařice, ale už od doby co jsem o tomhle filmu slyšel jsem čekal zábavu, přeci jenom 4 režiséři kvalitních filmů spolu dohromady.... To nemůže dopadnout špatně. První povídka Wadzilla byla fakt neuvěřitelná, je sice pravda že konec byl takovej neslanej nemastnej, ale celou dobu předtím to byla docela morbidnost a nechutnost. Navíc Wise v roli doktora neuvěřitelně potěšil a ten kupec hlášek byl fakt výbornej(Jerk off, fast!). A Roberts v roli generála? Prostě skoro orgasmus samotnej jako měl hlavní hrdina. Druhá povídka ale vše málem pohřbila, film o homosexuálních Werebear byl strašně nudnej a jediný co se mi na tom líbilo byly ty muzikální čísla. Ale jinak je to lehce krvavá komedie která ale nerozesměje, navíc ty postavy mi nebyly moc sympatický a to hlavně hlavní hrdina kterej byl otřesnej. Třetí povídka o Hitlerovy který stvoří Frankenžida, Moore je v roli Hitlera parádní, i když mu není vůbec podobný tak ta jeho řeč byla dokonalá. Celá povídka se drží prakticky v jedné místnosti ale ty hlášky tu skvěle celej film udrží. No a poslední povídka byla bezchybná. Sliz, krev, zvrácenosti a zároven béčkovost, prostě bezchybná kravina. Filmu jako celek dávám 4*, chtěl bych dát 5 ale ta druhá povídka to neuvěřitelně kazí. Ale parádní film. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Je to svojím spôsobom V/H/S druhej kategórie. štyria režiséri hororu sa spojili aby spolu natočili jeden film. Každý z nich nakrútil svoju videopoviedku ktoré dávajú celej tejto béčkovej Prehliadky desom finálnu podobu. Extrémne kolísavá kvalita príbehov ma nepríjemne prekvapila. Nachádzajú sa tu zaujímavé, naschvál klišoidné ,šialené ultrabéčkové prvky ktoré však v okamihu striedajú trápne gýčovité vaty, bez mnohých z nich by to bolo lepšie. Prvý príbeh Chillerama , ktorý vlastne spája všetky do jedného celku , rozpráva o poslednom premietaní jedného drive-in kina. Teenage zábava sa zmení na zombie masaker.. zombíci s ktorých tiekla nejaká modrá tekutina mi neprišli nič extra. Fakt že týto nemŕtvy mohli zomrieť iba tak keď prišli o pohlavné orgány mi neprišla nejako smiešna (aj keď to smiešne znie). Problém bol v tom že to chcelo byť až príliš BRAINDEAD iba miesto červenej farby použili modrú. Druhý príbeh Wadzilla bol pre mňa podstatne vtipnejší. Efekty ani spracovanie nič moc avšak obsah víťazí nad formou.Je to celé o okuliarnatom maníkovy ktorý má ohromne pomalé spermie. Lekár mu predpíše experimentálnu netestovanú liečbu na ich urýchlenie. Pokus sa nepodarí a spermia ktorá z neho vyjde postupne naberá na objeme až je z nej monštrum. Proti obrovskej ľudožravej spermii dokonca povolajú armádu pod vlením Erica Robertsa... Lepšieho si nemohli vybrať. Tretí príbeh I was a Teenage Werebear ide úplne mimo mňa! Ide tam o nejakých homosexuálnych medvedolakov v latexoch ktorý sa navzájom vyznávajú svoju akože "lásku" bluééé hrozné. Nasledovné The Diary of Anne Frankenstein je s časti poriadne trápnou záležitosťou ktorá hnusne paraoduje Hitlera a nacistov. Sledovať to bolo utrpenie avšak mnohé zámerne zle a oldschoolovo odfláknuté špeciálne efekty nemali najmenšiu chybu.(miesto ľudí figuríny, lesknúce sa figuríny atď. Záverečná časť patrila Deathication. To bolo niečo tak extrémne "akože" kontroverzné až sa mito na tento film zdalo až príliš. Po celej obrazovke lietali hovná. V každej forme v tekutom aj tuhom stave... Proste úplná nechutnosť. dokopy mi to dávam 3* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ľudia prichádzajú do starého auto kina, ktoré dnešný večer premieta naposledy. Obsluha Cecil, ktorý v kine pracuje už "stáročia" má v pláne premietať klasiku z dávnej minulosti. Štyri nízkorozpočtové horory pre "najvernejších" fanúšikov starej školy. Najväčší horor ich, ale ešte len čaká ( zrejme ). Keď si človek odmyslí tú debilitu celého filmu, keď zavrie jedno oko pri tých neskutočne "našľahaných" efektoch, keď si jedno ucho zapchá úplne, druhé čiastočne, aby nepočul tie dialógy - TAK - tak aj tak nedostane to, čo by od seriózne hororu očakával. Áno viem, účelom tohoto filmu je úplne niečo iné. Mal by teda aspoň pobaviť. Mne to, ale prišlo dosť trápne. Horor určený len pre určitú hŕstku fanúšikov v ktorej sa JA nenachádzam. Vydržal som do 45 minúty. To bol môj strop. A Váš?? ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama