foto

In-pyo Cha

  • nar. 14.10.1967 (51 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Seoul seoching
2013 Gamgi
Mai boi
2012 Věž smrti
2009 Dolmengieui ggoom
2008 Keurosing
2007 Hwaryeohan hyooga
2006 Hanbando
2004 Mokponeun hanggooda
2003 Boriului yeoreum
2002 Aieonpam
1999 Dakteo K
1998 Jjang
1996 알바트로스

TV seriály

2016 Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Di dei (TV seriál)
Sense8 (TV seriál)
What Is Human? (S01E10)
Demons (S01E06)
2014 Kkeutubneun sarang (TV seriál)
2012 Seonnyeoga pilyohae (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
Myeongga (TV seriál)
2009 Telecinema (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)
2004 Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Wanjeonhan sarang (TV seriál)
2001 Keu yeojane jib (TV seriál)
2000 Bulkkot (TV seriál)
Hwang geum shi dae (TV seriál)
1999 Wang cho (TV seriál)
1997 Byeoleun nae gaseume (TV seriál)
Geudae geurigo na (TV seriál)
1996 Singohapnida (TV seriál)
1994 Adeule yeoja (TV seriál)
Kkareyiseuki (TV seriál)
Sarangeul geudae pumane (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Guspellaseu : ongalseuwa ibangin

Host

TV pořady

2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace