foto

Matthias Bundschuh

  • nar. 1966
    Gütersloh, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stillstehen
2018 So viel Zeit
Tödliches Comeback (TV film)
2017 Harter Brocken 2: Die Kronzeugin (TV film)
Tatort - Gott ist auch nur ein Mensch (TV film)
2016 Die letzte Reise (TV film)
2015 Da nicht für
Hedi Schneider steckt fest
Im Zweifel (TV film)
Nahý mezi vlky (TV film)
Tatort: Ätzend (TV film)
Vorstadtrocker (TV film)
2014 Tatort - Wahre Liebe (TV film)
Wir sind die Neuen
2013 Freiland
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
Hannah Arendt
Nájemníci
Trojitý hazard (TV film)
2011 A World Without Electricity (studentský film)
2010 Lüg weiter, Liebling (TV film)
Mein Leben im Off
Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)
Naše farma v Irsku: Tajnosti (TV film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
Wohin ist, der ich war und bin
2009 Die Blücherbande (TV film)
Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
Tatort - Borowski und die Sterne (TV film)
2008 Im Gehege (TV film)
Mogadišu (TV film)
Místo činu: Slaná smrt (TV film)
Was ihr wollt (TV film)
2006 Shoppen
2004 Bananenkaktus, Der
2002 Místo činu: Brémy - Závěrečný zápas (TV film)
2001 Diskret
1992 Lenz (TV film)

TV seriály

2020 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die tödliche Falle (E07)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Wanze in meinem Bett (S17E21)
2019 Das Quartett (TV seriál)
2017 Professor T. (TV seriál)
Mord im Hotel (S01E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Wespennest (E72)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Carpe Diem (S03E03)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
Donna Leonová (TV seriál)
Auf Treu und Glauben (E19)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Abgeschminkt (S09E12)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Bella Block (TV seriál)
Reise nach China (E24)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Alle zusammen - Jeder für sich (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Die Hälfte der Welt gehört uns - Als Frauen das Wahlrecht erkämpften (TV film)
Universum History: Leningrad Symphonie - Eine belagerte Stadt kämpft um ihr Überleben (TV film)
2017 Leningrad-Sinfonie - Eine Stadt kämpft um ihr Leben
2013 George (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky