foto

Hyeon-seong Jang

  • nar. 17.7.1970 (50 let)
    Kodže, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Geomgaek
2017 Gangcheolbi
2016 Keoteunkol
2015 Sarangi iginda
Sseshibong
Sungnan byeonhosa
2013 Monstrum Hwayi
2008 Můj přítel a jeho žena
2007 Choegang romaenseu
Jugeodo haepi ending
Ssonda
2006 Romangseu
Urideului haenbokhan sigan
2005 Kangryeok 3 ban
Mabeobsaseul
Orora gongju
Yeonae
2004 Geomi sup
Ggotpineun bomi omyeon
Git
Gwishini sanda
2003 Buleora bombaram
Naneun nareul pagoehal gwonriga ittda
Videoreul boneun namja
2002 Raiteoreul kyeora
2001 Besame mucho
2000 Skutečná fikce
1999 Swiri
1997 Baeksu sutori

TV seriály

2020 Bondaero malhara (TV seriál)
2019 Dakteo peurijeuneo (TV seriál)
Dallineun josagwan (TV seriál)
Duch zabijáka (TV seriál)
브이아이피 (TV seriál)
2018 Laibeu (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
Ttaenppogeoljeu (TV seriál)
Yeoldubam (TV seriál)
Yeougaksibyeol (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Eulmooneui ilseung (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
Salameui adeul (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
Kaerieoleul kkeuneun yeoja (TV seriál)
Miseseukab 2 (TV seriál)
Sigeuneol (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2015 Cheoyong 2 (TV seriál)
Eosembeulli (TV seriál)
Poongmooneuro deuleossso (TV seriál)
2014 Milhwe (TV seriál)
Punchi (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
2013 Hooayoo (TV seriál)
Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Sesangui kkeut (TV seriál)
2012 Anaeui jagyeog (TV seriál)
Baempaieo geomsa 2 (TV seriál)
Dasutsongarak (TV seriál)
Selreorimaen chohanji (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 Adeuleul wihayeo (TV seriál)
Baempaieo geomsa (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
2010 Gumiho: yeowoonuyidyun (TV seriál)
Hobakggot soonjung (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
2009 Janghwahongryeon (TV seriál)
Saramui adeul (TV seriál)
2008 Shinui jeoeul (TV seriál)
Yuriui seong (TV seriál)
2007 Hanseongbyeolgok (TV seriál)
Hayeon keotap (TV seriál)
Myeoneuri jeonseongsidae (TV seriál)
Nyuhateu (TV seriál)
2006 Widaehan yusan (TV seriál)
마이 러브 (TV seriál)
2005 Naega saratdeon jip (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
2003 Roseumari (TV seriál)

Dokumentární

2009 Shiganui chum

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)
슈퍼맨이 돌아왔다 (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky