foto

Maurizio Lombardi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chi m'ha visto
Všechny prachy světa
2016 L'Universale
2015 L'Oriana
2013 Terra e il vento, La
2011 C'è chi dice no
10 Ragazze

TV seriály

2017 1993 (TV seriál)
2016 Mladý papež (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2015 1992 (TV seriál)
2013 Mario (TV seriál)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace