foto

Orhan Güner

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Servus, Schwiegersohn! (TV film)
2016 Rosa: Láska bez předsudků (TV film)
Rosa: Svatební romance (TV film)
2015 Rosa: Svatby na klíč (TV film)
2014 Tatort - Zirkuskind
2011 Dostaňte mě ven (TV film)
Mandy will ans Meer (TV film)
Pokoj 304
2010 Aşkın İkinci Yarısı
Cizinka
2009 Kopf oder Zahl
Polizeiruf 110: Falscher Vater (TV film)
Sui tuoi passi (TV film)
2008 Tatort - Schatten der Angst (TV film)
2007 Armin
Ich Chef du nix (TV film)
2004 Proti zdi
Süperseks
Tatort - Verlorene Töchter (TV film)
Za mořem
2003 Místo činu - Domobrana (TV film)
2002 Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
2001 Agent z Hong Kongu
2000 Auslandstournee
Kanak Attack
1998 Die Friseuse und der Millionär (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Falsche Freunde (TV film)
1989 Der Leibwächter (TV film)
1988 Erebos (TV film)

TV seriály

2018 8. Gün (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Kara Sevda (TV seriál)
Episode 39 (S02E39)
Episode 38 (S02E38)
Episode 37 (S02E37)
další epizody (24)
2016 Kara Sevda (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (38)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Kara Sevda (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Galip Derviş (TV seriál)
Derviş Lunaparka Gidiyor (S02E28)
Derviş Babasıyla Karşılaşıyor (S02E27)
Derviş Tek Kalıyor (S02E26)
další epizody (15)
2013 Galip Derviş (TV seriál)
Derviş ve Diğeri (S02E13)
Derviş ve Beyaz Yılbaşı (S02E12)
Derviş Tiyatroya Gidiyor (S02E11)
další epizody (31)
2012 Sultan (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Klinik am Alex (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
La Paloma (E43)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Tina a Aysim (S05E09)
1998 Siska (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky