foto

Seon-ah Kim

  • nar. 1.10.1975 (45 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bitva o Inčchon
2013 Deo paibeu
2011 Toohon
2010 Juyuso seubgyuksageun 2
2008 Dalkomhan geojitmal
2007 Geolseukawooteu
Nae saengae choeakui namja
2006 Goosejoo
2005 Jambok geunmu
2004 Eseu daieoli
2003 Haepi ero keuriseumaseu
Hwangsanbeol
Wooidaehan yoosan
2002 Mongjunggi
Yesterday

TV seriály

2019 Sikeuris butikeu (TV seriál)
2018 Gyeryongseonnyeojeon (TV seriál)
Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
2017 Pumwiissneun geynyeo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
2012 Aidu aidu (TV seriál)
2011 Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2009 Sitihol (TV seriál)
2008 Bamimyeon bammada (TV seriál)
2005 Nae ireumeun Kim Sam-sun (TV seriál)
2000 Hwang geum shi dae (TV seriál)
Joa joa (TV seriál)
1999 Leobeuseutori (TV seriál)
1998 Sae sang ggeut gga ji (TV seriál)
Seungbusa (TV seriál)
사랑과 성공 (TV seriál)