foto

Markus Eberhard

  • nar. 8.7.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Weniger ist mehr (TV film)
2011 Mord in bester Familie (TV film)
2010 Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
Lüg weiter, Liebling (TV film)
Studentka ro(c)ku
Vincent jede k moři
2009 Die Unbedingten (studentský film)
2008 Inga Lindström: Léto v Norrsundě (TV film)
Pod hvězdným nebem (TV film)
2007 Der Ruf der Berge - Schatten der Vergangenheit (TV film)
2006 Ludenmann macht fertig (studentský film)
Plötzlich Opa (TV film)
2005 90 dní bez sexu (TV film)
Der Ruf der Berge (TV film)
Jak ulovit milionáře (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
2004 FinalCut.com
Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2003 Život na rozcestí (TV film)
2002 Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
Svatba na venkově (TV film)
Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
2001 Romeo (TV film)
2000 Nicht mit uns (TV film)
Trennungsfieber (TV film)
1998 Místo činu: Mnichov - Padlí andělé (TV film)
Papa, ich hol' dich raus (TV film)
1997 Gefangene der Liebe (TV film)
Místo činu - Netvor (TV film)
1996 Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der

TV seriály

2018 Krüger (TV seriál)
Küss die Hand, Krüger (E03)
2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Reif für die Anstalt (S02E07)
2006 Lotta in Love (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Slib (S10E08)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Osobní statečnost (S09E13)
Požární poplach (S09E08)
Návrat (S09E01)
2004 München 7 (TV seriál)
Strom přání (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pes a kočka (S08E13)
Kdo s koho (S08E12)
Nemilosrdně (S08E09)
další epizody (6)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Soukromé očko (S07E13)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S06E01)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 Maître Da Costa (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Grünwald Comedy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky