foto

Simone Ascher

  • nar. 1980
    Landshut, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
2009 Der Schwarzwaldhof - Falsches Spiel (TV film)
2008 Chiemgauer Volkstheater - Fischers feiern Fasching (divadelní záznam)
Der Schwarzwaldhof (TV film)
2007 Chiemgauer Volkstheater - Der Silvesterstar (TV film)
Chiemgauer Volkstheater - Die Lügenglocke (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die Vorstadt-Diva (TV film)
Oh Tannenbaum (TV film)
1995 Nach Fünf im Urwald

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Rozmarné jaro (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
Franzi (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
Dědička hotelu (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Polda a medvěd (S14E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace