foto

Kornelia Boje

  • nar. 19.5.1942 (77 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Crashkurs (studentský film)
2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
2006 Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 Neue Freunde, neues Glück (TV film)
1994 Mami, nenech mě umřít (TV film)
Totschweigen (TV film)
1992 Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
1984 Břeh
1982 Tollwut
1979 Der Willi-Busch-Report
1978 Brudermord (TV film)
Feuerwasser (TV film)
1976 Himmel und Erde (TV film)
1975 Comenius (TV film)
1974 Die Kugel war Zeuge (TV film)
Gift-Affäre (TV film)
Verfolger, Der (TV film)
1971 Hochzeitsreise (TV film)
Intermezzo (TV film)
1970 Ein Bräutigam für Marcella (TV film)
Sir Henri Deterding (TV film)
1968 Der Meteor (TV film)
Der Monat der fallenden Blätter (TV film)
1967 Die Voruntersuchung (divadelní záznam)
1965 Die eigenen vier Wände (TV film)
1962 Santa Cruz (TV film)
1961 Bernadette Soubirous (TV film)

TV seriály

2010 Otec Braun (TV seriál)
Symbol štěstí (E17)
1998 Siska (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Notarztwagen 7 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Eine geschiedene Frau (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace