foto

Dylan Schmid

  • nar. 6.3.1999 (22 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Guts
2017 1922
2015 Santův malý pomocník
2014 Kid Cannabis
2013 Bostonské tornádo (TV film)
Rohy
Step Dogs
Tábor zombí (TV film)

TV seriály

2021 Ledová archa (TV seriál)
Naše odpověď na všechno (S02E07)
2020 A Teacher (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
Ledová archa (TV seriál)
Tak se točí dokola jeho svět (S01E08)
Vesmír je lhostejný (S01E07)
Trable chodí vždycky nevhod (S01E06)
další epizody (6)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Pilot (S01E01)
Věštci (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E10)
Verite (S02E09)
Karma Chameleon (S02E08)
další epizody (10)
2016 Věštci (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Wheel of Fortune (S01E09)
Five of Cups (S01E08)
další epizody (10)
X-company (TV seriál)
Pravda tě osvobodí (S02E07)
V ničem neškodit (S02E05)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlozvyky (S03E04)
A rovnou k Jitřence (S02E22)
Druhá hvězda napravo (S02E21)
Falling Skies (TV seriál)
Collateral Damage (S03E02)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat (S01E19)
Zoufalé duše (S01E08)
Hranice nemožného (TV seriál)
Úhel pohledu (S04E10)
2010 Hodina duchů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky