foto

Dylan Schmid

  • nar. 6.3.1999 (20 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Guts
2017 1922
2015 Santův malý pomocník
2014 Kid Cannabis
2013 Bostonské tornádo (TV film)
Rohy
Step Dogs
Tábor zombí (TV film)

TV seriály

2020 Snowpiercer (TV seriál)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Pilot (S01E01)
Shut Eye (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E10)
Verite (S02E09)
Karma Chameleon (S02E08)
další epizody (10)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Wheel of Fortune (S01E09)
Five of Cups (S01E08)
další epizody (10)
X-company (TV seriál)
Pravda tě osvobodí (S02E07)
V ničem neškodit (S02E05)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlozvyky (S03E04)
A rovnou k Jitřence (S02E22)
Druhá hvězda napravo (S02E21)
Falling Skies (TV seriál)
Collateral Damage (S03E02)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat (S01E19)
Zoufalé duše (S01E08)
Hranice nemožného (TV seriál)
Úhel pohledu (S04E10)
2010 Hodina duchů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace