foto

Béatrice Costantini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 À fond
2009 Coco
2006 Kempink
2005 Kam zmizel můj syn? (TV film)
Les mariages d'Agathe (TV film)
On ne prête qu'aux riches (TV film)
2004 Au secours, j'ai 30 ans !
Zdrhej o 106
2002 Filles perdues, cheveux gras
Horečka pařížských ulic
1991 Báječné časy
Sushi sushi
1990 Seconde, La (TV film)
1988 Několik dní se mnou
1987 Club de rencontres
1984 Rebelote
1983 První touhy
1982 Déchirure, La (TV film)
1981 Et pourtant elle tourne
1979 Světlo ženy
1977 Gloria
1976 D'amour et d'eau fraîche
L'ordinateur des pompes funèbres
1975 Jako štvaná zvěř
1974 Führer en folie, Le
1973 Pigalle carrefour des illusions
Spálené stodoly
Životní šance
1972 Insatisfaite, L'
Sainte farce, La (TV film)
1971 La Possédée (TV film)
1970 Le Temps de mourir
1969 Mléčná dráha
Paul
1968 Caroline chérie
Psychédélissimo
Sbohem příteli
Sexyrella
1967 J'ai tué Raspoutine

TV seriály

2012 Julie Lescautová (TV seriál)
Odkvétající krása (S21E02)
2008 Seconde chance (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Poivre et sel (TV seriál)
Port-Breac'h (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
S klauny přišly slzy (TV seriál)
1988 Carte de presse (TV seriál)
1985 Policejní komisařství (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Mistral's Daughter (TV seriál)
Rue Carnot (TV seriál)
Un seul être vous manque (TV seriál)
1981 Martine Verdier (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Jo Gaillard (TV seriál)
Les peupliers de la Prétentaine (TV seriál)
1971 Un soir chez Norris (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Mon incroyable fiancé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace