foto

Jakob Hultcrantz Hansson

  • nar. 18.3.1971 (49 let)
    Välluv, Malmöhus län, Švédsko

Herecká filmografie

Filmy

2010 Du Sköna

TV seriály

2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
Restaurant (TV seriál)
Rokenrol (S02E02)
Vánoční dárek (S02E01)
2016 Půlnoční slunce (TV seriál)
2015 Mattemorden (TV seriál)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Den fördömde (TV seriál)
2009 Familjen Babajou (TV seriál)

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky