foto

Eva Melander

  • nar. 25.12.1974 (44 let)
    Gävle, Gävleborgs län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tina a Vore
2017 První školní den (studentský film)
2015 Stádo
2014 Vše, co sdílíme
2012 Hypnotizér
2010 Sebbe

TV seriály

2017 Åsa Larssons Rebecka Martinsson (TV seriál)
Till offer åt Molok, del 2 (S01E08)
Till offer åt Molok, del 1 (S01E07)
Till dess din vrede upphör del 2 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)

Dokumentární

2016 6. A
2015 Já jsem Dublin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace