foto

Eva Melander

  • nar. 25.12.1974 (45 let)
    Gävle, Gävleborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Charter
Inland
2019 Kollektivet
2018 Tina a Vore
2017 První školní den (studentský film)
2015 Stádo
2014 Vše, co sdílíme
2012 Hypnotizér
2010 Sebbe

TV seriály

2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
Till offer åt Molok, del 2 (S01E08)
Oběť Molochovi (S01E07)
Till dess din vrede upphör del 2 (S01E06)
další epizody (8)
Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Virussmitta (S02E01)
Most (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)

Dokumentární

2016 6. A
2015 Já jsem Dublin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky