foto

Charlotte Maury-Sentier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 La Victoire au bout du bâton (TV film)
Paříž jedné noci
Tout est bon dans le cochon (TV film)
2007 2 dny v Paříži
2003 Comment devient-on capitaliste? (TV film)
2001 Félix et Lola
2000 Chvění motýlích křídel
Herci
Le bimillionnaire (TV film)
1997 Une mère comme on n'en fait plus (TV film)
1996 Cesta k lásce
Golden Boy
Un drôle de cadeau (TV film)
1994 Grosse fatigue
1993 Toxic Affair
1992 Kněžna Alexandra (TV film)
Séparément vôtre (TV film)
1991 Coup suprême, Le
Děti vlků (TV film)
1990 Notre Imogène (TV film)
1989 Život a nic jiného
1987 Irena et les ombres
1983 Debout les crabes, la mer monte!
Disparu du 7 octobre, Le (TV film)
Otec & otec
Scarlatine, La
1981 Cargo
Je třeba zabít Birgitt Haasovou
Neige
Psy
1980 La falaise aux corneilles (TV film)
Mont-Oriol (TV film)
Tout dépend des filles...
1979 Mors aux dents, Le
1978 Láska s otazníkem
Traversée de l'Atlantique à la rame, La
1977 Un comique né (TV film)
1971 Étoile aux dents ou Poulou le magnifique

TV seriály

2015 Policajtka Barbie (TV seriál)
Il faut laver son linge sale en famille (S03E06)
2011 Le vernis craque (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Miss Harriet (S01E07)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
Faites comme chez vous (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Fabien Cosma (TV seriál)
1999 Crèche, La (TV seriál)
Petite fille en costume marin, La (TV seriál)
1997 Entre terre et mer (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
Clémence Aletti (TV seriál)
Colette (TV seriál)
1984 Appartement, L' (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
Toutes griffes dehors (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1985 L'Atelier (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky