foto

Carl Achleitner

  • nar. 3.10.1963 (56 let)
    Grieskirchen, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Inga Lindström: Liebe verjährt nicht (TV film)
2019 Nevrland
Ottilie von Faber-Castell – Eine mutige Frau (TV film)
2018 Entschuldigung, ich suche den Tischtennisraum und meine Freundin
NINA (studentský film)
2017 Tatort - Fürchte dich (TV film)
2016 Tatort - Mia san jetz da wo's weh tut (TV film)
2015 Besuch für Emma (TV film)
Der Metzger muss nachsitzen (TV film)
Hangover in High Heels (TV film)
Käthe Kruse (TV film)
Rhein-Lahn Krimi: Bauernopfer
2013 Das Begräbnis des Harald Kramer
Die Auslöschung (TV film)
Inga Lindström: Jiskra lásky (TV film)
Inga Lindström: Srdce z ledu (TV film)
2011 Bauernopfer (TV film)
Die Lange Welle hinterm Kiel (TV film)
TABU – Jest duše cizinkou na zemi
2010 Láska a jiné delikatesy (TV film)
2008 Das jüngste Gericht (TV film)
Der Nikolaus im Haus (TV film)
Místo činu: Žula (TV film)
2007 Der geköpfte Hahn
2006 Inga Lindströmová: Mraky nad Sommarholmem
2005 Lauras Wunschzettel (TV film)
2004 Sterne leuchten auch am Tag (TV film)
2003 Rosenstrasse
2001 Blumen für Polt (TV film)
2000 Die Verhaftung des Johann Nepomuk Nestroy (TV film)
Hart im Nehmen (TV film)
Polt muss weinen (TV film)
1997 Crazy Moon (TV film)
Die Nacht der Nächte - School's out (TV film)
Die Schuld der Liebe
Wald, Der (TV film)
1996 Angst vor der Idylle, Die (TV film)
Azzurro (TV film)
Maja (TV film)
1994 1945 (TV film)
Nah am Wasser (TV film)
1993 Brigitta (TV film)

TV seriály

2018 Krüger (TV seriál)
Küss die Hand, Krüger (E03)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Fehlzündung (S11E10)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Im Schatten der Macht (S09E15)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
CopStories (TV seriál)
Bahöh (S01E01)
Borgia (TV seriál)
Proměna (S02E09)
Kobra 11 (TV seriál)
Princezna (S18E04)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
Schlawiner (TV seriál)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Niklas Herbst (S02E03)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Kandidatin (S03E09)
Die Krise (S03E05)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Sondermüll (S03E03)
Blutsbande (S03E02)
Baumsterben (S03E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S05E15)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zugeschüttet (S02E08)
Blattschuss (S02E07)
Mundtot (S02E06)
další epizody (6)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Trockenschwimmer (S01E08)
Künstlerpech (S01E06)
Nebelsuppe (S01E02)
další epizody (4)
Soko Vídeň (TV seriál)
Notwehr (S01E03)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Bittere Wahrheit (S05E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Katrin ist die Beste (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lou Andreas-Salomé
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1995 Verbrechen, die Geschichte machten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky