foto

Wilfred Benaïche

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Meurtres en Haute-Savoie (TV film)
Nechte holky hrát!
2017 Bienvenue au Gondwana
West End
2016 Monsieur Chocolat
2014 Dassault, l'homme au pardessus (TV film)
2013 Pěna dní
2012 Clémenceau (TV film)
Muž, který se směje
2011 Žena z pátého patra
2009 Minulost se vrací (TV film)
Un homme d'honneur (TV film)
2008 Paříž 36
2007 Diana - poslední dny princezny (TV film)
Le temps d'un regard
Moliere
Poslední gang
2006 Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
2005 Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
2004 Obchod je obchod (TV film)
Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy
San Antonio
2003 Aubaine, L' (TV film)
Tout le monde rêve de voler (TV film)
2002 Mladý Casanova (TV film)
Pravda o Charliem
2001 Divin enfant, Le (TV film)
Ligne 208
1999 Cachetonneurs, Les
Rien sur Robert
Révolution sexuelle n'a pas eu lieu, La
1998 Disparus
Voie est libre, La
1997 Mondaine: Maryline, La (TV film)
Stará známá písnička
1996 Falešný hrdina
Pinocchiova dobrodružství
1995 Haut bas fragile
1994 Jeanne la Pucelle I - Les batailles
La Machine
Lou n'a pas dit non
Ruban de Möbius, Le
1993 Cómo ser infeliz y disfrutarlo
1992 Bláznivé babičky
1991 Loulou Graffiti
Massacres
Můj život je peklo
Transit
1988 Mon ami le traître
1981 Proč ne my?

TV seriály

2018 Au service de la France (TV seriál)
Code étendu en Algérie (S02E12)
Non mort de la taupe Porte (S02E11)
C'est beau la Pologne (S02E10)
další epizody (12)
2017 Chérif (TV seriál)
Meurtre parfait (S04E03)
2015 Au service de la France (TV seriál)
Au Service de ma France (S01E12)
Le Plan Quinquennal (S01E11)
Le Code Taupe (S01E10)
další epizody (12)
2012 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le crime de l'hôtel Saint-Florentin (S05E01)
2011 Frajeři (TV seriál)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Boule de suif (S03E01)
2008 Mlčení krahujce (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
Le Petit Fût (S02E04)
2006 Julie Lescautová (TV seriál)
Otcovský instinkt (S15E01)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky