foto

Susanna Puisto

  • nar. Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Z ulice na green
2011 Year in Mooring, A
2010 Chameleon
Super Mac
2009 Beyond a Reasonable Doubt
Temná krajina
2007 Hostel II
Say It in Russian
Zametač stop
2006 52 Fights (TV film)
2004 Přitažlivost
2003 Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
Hráči
Knee High P.I. (TV film)
2002 Špatná karma
2000 Hlavní podezřelý
Neznámý příchozí
S Club 7: Artistic Differences (TV film)
1999 Čtyři do trojky
Iggy Vile M.D. (TV film)
K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem
1998 Gangsteři z Atlantic City
1997 Dívka snů
1995 Pod bláznivým měsícem
1994 Mafiánský synek

TV seriály

2014 Bezohlední (TV seriál)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
No tak! (S01E22)
Mlíko (S01E21)
Maturiťák (S01E20)
další epizody (11)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Limuzína (S01E11)
Ananasový incident (S01E10)
Břicho plné krocana (S01E09)
další epizody (11)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dívka z proroctví (S01E12)
Sejde z mysli, sejde z očí (S01E11)
Noční můry (S01E10)
další epizody (12)
Dogs (TV seriál)
Lawless (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)

Herecká filmografie

Maskérská filmografie

TV seriály

1994 Team Suomi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace