Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Začíná to dobře. Samuel L. Jackson dělá džouky na srazu a doma si v akčním střihu nazouvá papuče. Potom se začne rýsovat zajímavá zápletka. Bohužel jen do té doby, než si položíte otázku. Kdo by byl tak blbej aby někoho zavraždil a pak tam poslal někoho jinýho to uklidit? Od té doby je celej tenhle film džouk. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

S. L. Jackson toho uklízení mrtvýho negra v Pulp Fiction asi neměl dost, tak si zahrál roli profesionálního uklízeče míst činu. A aby toho nebylo málo, tak o tomhle místě činu kupodivu nevěděla nic ani policie, ani manželka oběti a majitelka uklízeného domu. A když se do toho začne míchat i velkej případ korupce mezi policajtama, tak začne jít do tuhého. Pěkně navlečenej film, kterej potěší, neurazí a hlavně nenasere svou debilností. Navíc se dozvíte něco o jednom zajímavým povolání, který bych dělat nechtěl. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se upevnil v dojmu, že Harlin je muž dvou filmů a to Cliffhangera a Smrtonosné pasti 2. Jeho ostatní filmy, ať mají sebezajímavější zápletky, jsou jen rutinními snímky, které pobaví, ale nenadchnou. Stejně tomu je i v případě Zametače stop, kde je slušně rozjetá zápletka, která ovšem vrcholí, dá-li se to tak říci, poněkud nezajímavě a hloupě. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Harlin ešte zďaleka nemá svoje dni spočítané a s béčkovými scenármi si vie stále slušne poradiť. Nádych moderného spracovania je zreteľný (ale chvalabohu menší ako pri reklamovo pôsobiacom 'The Covenant') a úpadok klasickej atmosféry 90tych rokov sa stále vzďaľuje. Na herecké obsadenie je radosť pozerať, nie preto, že by predvádzali oscarové výkony, ale že sa vôbec stretli v takomto zložení spolu. Takže kto si chce pozrieť neoriginálne originálny thriller so slušnou atmosférou, má šancu práve pri filme 'Cleaner'. 70%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl mile překvapen, jak je film originální a nápaditej, protože film o uklizeči míst, flekatých od krve, načichlých pachem vraha, jsem ještě neviděl. Samuel L. Jackson to hrál dobře a parádně mu sekundovali ti ostatní. Jenže se film přehoupsne do druhý půlky a zvrhne se to trošičku jinam, než jsem si představoval. A já si přitom představoval, jak tomu frknu čtyři hvězdičky a budu mít radost, že podhodnocenýmu filmu vrážím tolik. Zametač stop to ale posral, ke konci už to ztrácelo tu atmošku a celkově jsem měl dojem, že už se těší, jak film dotočí a pudou to oslavit do hospody, kde se film také často odehrával. Stále to ale beru, jako vcelku milé překvapení. Čekal jsem daleko horší film. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Rozpočet: 25 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Keď Tom hovorí Eddiemu o knihe úplatných policajtov, je možné vidieť pilier, na ktorom je nastriekaný názov hlavného mesta Fínska, Helsinky, čo je odkaz na osobu Rennyho Harlina, ktorý sa vo Fínsku narodil. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 29. januára do 15. marca 2007 v Louisiane, USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama