foto

Anthony Marinelli

  • nar. 19.3.1959 (60 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Guru & the Gypsy, The
2014 Altergeist
2010 Footsteps
2009 Blue
2008 Brothel, The
Grizzly Park
Hloubka duše
2007 Banální prohlídka
Dominový efekt
My Sexiest Year
Zavraždění Johna Lennona
2006 Dreamland
2005 Code Breakers (TV film)
Self Medicated
Vražedné vzpomínky
2004 She Kept Silent
2003 Smrtící důsledek
Tekoucí písek
Ubaleno v Kansasu
2002 Americká zbraň
Hranice odvahy
Hranice šílenství
Stopa smrti
2001 15 minut
Hotel
Muž z Elysejských polí
Na Zlatém jezeře (TV film)
2000 Exploze
Píseň všedního života (TV film)
Příběh jedné noci
Slow Burn
Časový kód
1999 Kurýr
1998 Gideon
God Said, 'Ha!'
Mafiánský synek
Ohrožené město
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)
Hacks
Ničitel
Seed: A Love Story
1996 Drsný a drsnější
Grázl
Invasion of Privacy
Underworld
1995 Fight for Justice: The Nancy Conn Story (TV film)
Just Looking
Odplata
1994 Innocent, The (TV film)
Je bezva bejt čuně
Obchodníci s dětmi (TV film)
1993 Bezstarostný Kelly
Dům plný tajemství (TV film)
Flynn
Marked for Murder (TV film)
There Was a Little Boy (TV film)
1992 Jackpot
Ulice andělů (TV film)
1991 Danger Team (TV film)
1990 Noční směna
Vnitřní záležitosti
1988 Mladé pušky
1987 Nice Girls Don't Explode
Pinocchio a vládce noci
1986 Rigged
1984 Božská těla

TV seriály

1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Friends and Lovers (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1992 Angel Street (TV seriál)
Human Target (TV seriál)
1986 Ghostbusters (TV seriál)

Dokumentární

2009 'Hick' Town
Ronald Reagan: Rendezvous with Destiny
2008 Speechless (TV film)
2006 Border War: The Battle Over Illegal Immigration
2003 Mayor of the Sunset Strip

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace