foto

Vincent Pope

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Siempre Vuelven
2016 Goodbye Berlin
2015 The Bad Education Movie
The Gamechangers (TV film)
2013 The Psychopath Next Door (TV film)
2011 My Angel

TV seriály

2018 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Bluestone 42 (TV seriál)
Great Night Out (TV seriál)
You, Me & Them (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Přijdu hned (S02E01)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2012 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2011 Bedlam (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2008 Wallander (TV seriál)
Firewall (S01E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace